fbpx

Boekhouder ‘in de pocket’

Is nog net niet “een boekhouder op speed-dial”, maar niet verre vanaf.

Bij Tax Supply begrijpen we dat elke onderneming uniek is. Daarom zijn onze diensten ontworpen om zich aan jouw specifieke wensen en behoften aan te passen. Of het nu gaat om ad hoc boekhoudkundige vragen of complexe berekeningen, wij staan klaar om je te ondersteunen met praktische oplossingen en duidelijke inzichten.

In de snel veranderende wereld van financiën en administratie presenteert Tax Supply Bedrijfsadministraties haar nieuwste dienst: “Boekhouder in de pocket”. Dit innovatieve aanbod is speciaal ontworpen om jou, de ondernemer, te voorzien van directe, betrouwbare en deskundige ondersteuning op het gebied van boekhouding en fiscale vraagstukken.

Goede informatie staat centraal. Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt, die misschien van een daadwerkelijk consult (te) ver staan en je via een google zoekopdracht, of je vriendenkring ook wellicht niet helemaal uitkomt. Maar met wie moet je dan sparren? En wat betekent het voor jou specifiek? Hier hebben wij wat op bedacht. Namelijk voor jou een manier om kosteloos 20 minuten per dag over een willekeurig algemeen onderwerp met ons te kunnen sparren. Je kunt je sessie eenvoudig op korte termijn (ook avonden en weekenden) via ons online tool boeken.

Én mocht er een specifiek consult, berekening of opdracht uit voortvloeien, krijg je daar maar liefst 20% korting op. En dat voor een vast bedrag van €167 ex. btw/jaar.

Meld je meteen aan

Maak dit jaar nog gebruik van ons ruim advies.

Aanvullende voorwaarden van toepassing.

Toch op zoek naar iets anders?

Administratie

Eenmalige inhaalslag, opdracht of volledige uitbesteding?

DGA verloning

Jezelf vanuit je bv uitbetalen? Daar kunnen we je bij helpen.

Salarissen werknemers

Heb je werknemers in dienst of ga je die aannemen?