Oplossingen

Niet iedere administratie is hetzelfde. Iedere ondernemer heeft ook een ander vraagstuk of speciale behoefte. Daarom stellen wij communicatie en samenwerking erg op prijs. Alleen dan kunnen wij elkaar versterken.

Bij administreren proberen we zo veel mogelijk samen te doen met onze cliënten. Ook proberen we zo veel mogelijk handelingen te automatiseren en te robotiseren om zo nog meer tijd voor contact met onze klanten over te houden. En doordat wij efficiënt met onze tijd omgaan, kunnen wij u onze diensten tegen concurrerende tarieven aanbieden.

Als klant krijgt u gratis toegang tot onze portal, waarin u onbeperkt kunt factureren, offertes kunt sturen, inkoopfacturen en bonnetjes kunt uploaden etc. Via uw persoonlijke dashboard ziet u dagelijks wat uw bedrijfsresultaat is, wat het bedrag voor de btw wordt, en nog veel meer.

Er is zelfs een iOS- en Android-app waarmee u alle relevante informatie rondom uw bedrijf kunt raadplegen, eerdere conceptfacturen kunt verzenden en zelfs inkoopfacturen rechtstreeks uit de app kunt betalen.

Door samen veilig in de cloud te werken, heeft u de tools die u nodig heeft om

te ondernemen én worden de nodige gegevens meteen met ons gedeeld.

Hierdoor kunnen zowel u als wij uw boekhouding zeer efficiënt, duidelijk, gemakkelijk en up-to-date houden.

Aan de hand van de omvang van de facturen van uw administratie en de juridische structuur van uw organisatie kunnen wij onze hoeveelheid aan werk inschatten en daarom u voor één vast bedrag per maand ondersteunen in het voeren van uw administratie(s), het verzorgen van de verplichte aangiftes en geven wij u de nodige adviezen. Advies op locatie is ook mogelijk.

U kunt er ook voor kiezen om uw volledige debiteuren/crediteuren afhandeling vast of ad interim bij ons neer te leggen. Wij zorgen dan voor het uitreiken van facturen, zetten betalingen ten gunste van uw leveranciers klaar, houden contact met uw relaties betreffende facturatie en betaling én indien nodig zorgen we voor de inning en incasso.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.